RASPAD: Đurića ostavio bliski saradnik

Član UO Duško Jovanović napustio Humsku jer se i dalje ne zna kad }e biti zakazana skupština na kojoj se bira predsednik Partizana

Jedan od trojice potpredsednika Partizana Duško Jovanović, nezadovoljan radom trenutne uprave crno-belih, odlučio je da napusti klub iz Humske, saznaje Kurir.
Kako se juče na stadionu vicešampiona moglo čuti, Jovanović nije jedini koji je nezadovoljan što se nedeljama odlaže zasedanje Upravnog odbora i zakazivanje skupštine kluba.

Podele u klubu

Podele unutar kluba iz Humske nisu nikakva novost, a kulminacija nezadovoljstva je, prema našim saznanjima, nastala zbog loše situacije u klubu.

- Klub je rešio problem štrajka igrača i zaposlenih, ali reč je o samo jednokratnom rešenju. Već sada je došlo do novih dugovanja, a u poslednjih mesec dana ništa nije urađeno da se situacija reši. Sastanak Upravnog odbora se namerno odlaže, iako je svima jasno da su korenite promene u klubu neophodne - kaže izvor Kurira iz Humske.

Svi se sakrili

Niko od funkcionera crno-belih juče nije bio dostupan za komentar na ovu temu. Podsećanja radi, pre otprilike dva meseca i drugi potpredsednik kluba Ratomir Babić je takođe podneo ostavku, nezadovoljan radom u Humskoj, ali on to nikada nije zvanično potvrdio, mada je u nekoliko navrata nagoveštavao da je to istina. Ipak, nekoliko dana kasnije je tu svoju odluku povukao.

Takođe, pre godinu dana isto je učinio i treći potpredsednik Mile Jovičić, koji je tada izjavio da odlazi zbog predsednika Dragana Đurića, ali je ubrzo povukao odluku.
Dado đilas 
Ovako više ne može... Duško Jovanović

Stara navika
OBMANA ZAPOSLENIH

Funkcioneri Partizana pre samo nekoliko nedelja, kada je bilo najave generalnog štrajka, obavili su razgovore s zaposlenima u klubu i poručili im da treba da se ujedine kako bi klubu bilo bolje. Tada im je obećana isplata jedne plate, dok bi ostatak trebalo da stigne ukoliko ekipa uspe da se plasira u Ligu Evrope. Igrači su taj uspeh ostvarili, ali čelnici crno-belih su od tada ponovo počeli da izbegavaju radnike i neizvesno je kada će biti isplaćena naredna zarada.

ČINJENICE

avgust 2013.
Potpredsednik Mile Jovičić podneo ostavku, pa je povukao
jul 2014.
Potpredsednik Ratomir Babić podneo ostavku, pa je povukao
septembar 2014.
Potpredsednik Duško Jovanović podneo ostavku, još je nije povukao