VRBOVANJE NIJE USPELO: Ljajić ubeđivao Kolarova da pređe u Romu

Dado Đilas
Ljajić je rekao da je njegov tim, uprkos porazu od Juventusa (2:3), najbolji u Seriji A i istakao da ima još mnogo da se igra do kraja trke za šampionsku titulu

RIM - Fudbaler Rome Adem Ljajić otkrio je da je pokušao da ubedi igrača Mančester sitija Aleksandra Kolarova da pređe u rimski klub.

"Pokušao sam. Nadam se da će neko od mojih saigrača iz reprezentacije doći ovde", rekao je Ljajić.

Ljajić je rekao da je njegov tim, uprkos porazu od Juventusa (2:3), najbolji u Seriji A i istakao da ima još mnogo da se igra do kraja trke za šampionsku titulu.

"Bolje da ne pričam o tome šta se desilo prošle nedelje. Ja bih radije da ćutim... Čini mi se da bi za fudbal bilo bolje da se uvede video tehnologija. Igrali smo dobro, postigli dva gola, a primili tri koja su diskutabilna. Idemo dalje, videćemo šta će biti do kraja prvenstva. Ove sezone smo jači nego prošle, igramo najbolji fudbal u Italiji", rekao je Ljajić.

On je pričao i o dočeku na stadionu koji su navijači Juventusa priredili igračima i stručnom štabu Rome.

"Ljudi u Italiji još nisu navikli da se klupa za rezervne igrače praktično nalazi na tribini. Moraju da pokažu veće poštovanje prema ljudima koji tamo sede. Na uvrede sam reagovao na neki svoj način, važno je da ostanete opušteni. Nadam se da će se naši navijači ponašati drugačije kada dobijemo novi stadion", dodao je on.