Govor tela koji otkriva da je on lud za vama

Šest pouzdanih znakova da je vaš dragi apsolutno i totalno lud za vama

Stručnjak za govor tela, dr Lilijan Glas, autorka knjige "The Body Language Advantage", otkriva šest pouzdanih znakova da je vaš dragi apsolutno i totalno lud za vama, piše Cosmopolitan.rs

Ne plaši se nežnosti u javnosti
Da, ljubakanje na ulici može da bude malo uvrnuto, ali ako on ne može da se suzdrži, a da ne zavuče ruku u džep od vaših farmerki ili vas strastveno poljubi dok čekate zeleno na semaforu, da – pečen je.

Drži vas blizu sebe
Muškarci vole da osećaju kao zaštitnici, pa kada im je stalo do devojke, trudiće se da je što češće drže blizu sebe – u nežnom, ali snažnom zagrljaju.

Sav je mazan
Vaše telo je skoro uvek spojeno, čak i kada hodate ulicom. Stalno vas čačka, pipka, mazucka, „gura se“ što bliže vama. Jasno je, ne može bez vas.

Teži povezivanju
Mislim na fizičko povezivanje, u svakom trenutku, na svakom mestu. A to znači da moraju bar mali prsti na nozi da vam se dodiruju, ako ništa drugo.

Ne može da se obuzda
Čak i kada delujete totalno kul i opušteno, on u stvari svojim kolenom mazi vaše koleno, što je samo zamena za njegovu pravu želju da vam strgne svu odeću, ali ipak, ne može to da učini u javnosti.

Razigran je
Stalno vas začikava, zeza se sa vama, štipka vas i nežno zamajava – fasciniran je vama.

(Super žena)