(VIDEO) GOL LJAJIĆA: Roma drži korak sa Juventusom, Inter opet bez pobede

Reuters
Roma je pobedila Torino sa 3:0, dok je Inter remizirao sa Veronom 1:1

Fudbaleri Rome zadržali su korak za Juventusom u Seriji A, pošto su danas na svom terenu pobedili Torino sa 3:0 u 11. kolu takmičenja.

Roma je tako ostala na tri boda zaostatka za Juventusom, koji je ranije danas "isprašio" Parmu sa 7:0. Treći gol za Rimljane postigao je povremeni reprezentativac Srbije Adem Ljajić.

U drugoj utakmici, Inter ponovo nije uspeo da pobedi, pošto je kod kuće odigrao 2:2 sa Veronom. Oba tima su mogla da pobede, a milanski tim je trijumf ispustio minut pre kraja. Verona je povela golom Luke Tonija već u 10. minutu, ali je Mauro Ikardi postigao dva gola i preokrenuo rezultat do 48. minuta.

Verona je mogla da izjednači u 52. minutu, ali Toni nije iskoristio penal koji je dosuđen zato što je Gari Medel igrao rukom u svom šesnaestercu. On je tada dobio drugi žuti karton, tako da je Inter od 51. minuta ostao sa 10 igrača.

Verona je ređala šanse, a Inter je imao priliku da povisi vođstvo preko Nemanje Vidića posle kornera, ali su gosti konačno došli do izjednačenja u 89. minutu golom Nikolasa Lopeza.

Inter je sada deveti sa 16 bodova, a Verona je 10. sa 14.