SEKS-GREŠKE: Muškarci se kaju što su spavali s prijateljicom

Muškarci otkrivaju da najviše žale što su spavali s prijateljicom ili prijateljevom bivšom i time razorili prijateljstvo , a neki i što nisu čuvali nevinost do braka

Iako je uvreženo mišljenje da muškarci najviše žale što nisu spavali s određenom ženom , čini se da je istina puno drugačija .

Ni pripadnici jačeg pola nisu imuni na ljubavne greške , a čitaoci jednog magazina otkrili su svoje .

Žao mi je što sa spavao s udanom prijateljicom
"Imao sam dobru prijateljicu s kojom sam se spetljao i nakon što se ona udala . To mi se obilo u glavu i sada više ne pričamo . I ona i ja nastavili smo sa životom , ali da mogu vratio bih vreme samo da ne ponovim ovu grešku . Umešao sam se tuđe zavete i izgubio prijateljicu", istakao je je jedan od čitalaca .

Spavao sam sa prijateljicom dok je ona prekinula vezu
"Iako je bila njena zamisao, spavati s prijateljicom nakon što je prekinula vezu bila je najveća greška . Ona se brzo pomirila s partnerom , a stvari između nas postale su i više nego čudne",
napomenuo je čitalac .

Žao mi je što sam nevinost izgubio pre braka
"Najviše mi je žao što sam nevinost izgubio pre braka . Tim sam ljudima dao deo sebe iako sam znao da s njima ne mislim ništa ozbiljno. Na putu sam izgubio delić sebe", dodao je čitalac.

Žalim što sam spavao s prijateljevom bivšom
"Spavao sam s prijateljevom bivšom devojkom što mu je ona na kraju i priznala . Naše prijateljstvo se tada raspalo i ne mogu to prežaliti", napomenuo je je jedan od čitalaca .

Žao mi je što sam seks shvatao preozbiljno
"Najviše žalim što sam seks shvatao previše ozbiljno . Ponekad je to samo zanimljivo i smešno iskustvo i treba se naučiti smejati tome . Kad se sad sjetim toga , žao mi je što sam si stvarao takav pritisak", dodao je čitalac.

(24sata.hr)