(VIDEO) ADEM SPASAO VUČICU U 93. MINUTU: Ljajić sa dva gola doneo bod Romi

Reuters
Sasuolo je u 18. minutu vodio u Rimu 2:0 protiv Rome, ali je Ljajić sa dva gola doneo bod svom timu

RIM - Fudbaleri Rome i Sasuola igrali su bez pobednika, 2:2 (0:2) u meču 14. kola italijanske Serije A.

Roma je posle 18 minuta gubila 2:0, ali je uspela u drugom poluvremenu da dođe do boda. Gosti su poveli u 15. minutu golom Zaze posle velike greške golmana Rome Morgan de Sanktisa. On je pokušao da degažira, ali je loptom pogodio Zazu, a lopta je završila u mrežu. Samo tri minuta kasnije bilo je 2:0 za Sasuolo, a u strelce se ponovo upisao Zaza.

http://www.youtube.com/watch?v=2J8Doz-Fq3U

Roma je u 50. minutu ostala sa fudbalerom manje, pošto je isključen De Rosi. Na 2:1 smanjio je srpski internacionalac Adem Ljajić sa penala, a isti igrač je u 93. minutu doneo izjednačenje i veliku radost igračima svog tima. I gosti su meč završili sa fudbalerom manje, pošto je u 94. minutu isključen Vrsaljko.
http://www.youtube.com/watch?v=0BpK9FSYqHI
http://www.youtube.com/watch?v=ySWb3edZB7o

Roma je druga na tabeli sa 32 boda, dok je Sasuolo deveti sa 19.

Fudbaleri Torina i Palerma odigrali su 2:2. Palermo je protiv Torina dvaputa stizao do prednosti, ali je domaćin ipak oba puta usepo da izjednači i na kraju osvoji bod. Strelci za Palermo bili su Luka Rigoni u 16. minutu i Paulo Dibala u 43. Golove za Torino postigli su Džosep Martines u 35. minutu i Kamil Glik u 63. Palermo je zadržao 11. mesto u Seriji i sada ima 18. bodova, dok je Torino 15. sa 13.