Mis Bum Bum operacijom vratila nevinost!

Dailymail
Nakon što je ove godine dobila titulu Mis Bum Bum, brazilska manekenka odlučila je da vrati nevinost

Indianara, pobednica brazilskom takmičenju na kom se bira najbolja guza, nije medije zainteresovala svojom guzom, već operativnim zahvatom kom se podvrgnula. Naime, Indianara je poželela opet da bude devica pa je odlučila da vrati nevinost.

Žene koje se podvrgnu ovoj operaciji moraju da se sudržavaju od seksa tri meseca, ali Indianari to sigurno neće biti problem pošto je samoj sebi obećala da neće imati seks sve dok ne upozna nekog ko će joj biti zaista poseban.

"Operaciju sam htela da uradim pre svog sledećeg snimanja. Poziraću gola, a ne bih se najbolje osećala da nisam baš skroz onakva kakva sam došla na svet. Takođe, nadam se da će se nakon ovog mog čina malo više poštovati vlasnice titule Mis Bum Bum", zaključila je Indijanara.

Dodala je da svoj novi status želi da iskoristi za pronalazak prave ljubavi. Rekonstrukciji himena podvrgava se sve više žena, a himenoplastika je postala svetski trend.

Brazilska manekenka na takmičenju je pobedila pored 27 drugih devojaka koje su ju kasnije optužile da je svoju titulu kupila.

Dejli Mejl