(VIDEO) Gabi (25) se dosađivala sa verenikom (71), pa gola šetala ulicama! Sad je i na poternici!

Tviter
Dok je hodala po ulici i trgovačkom centru, golu su je videli mnogi prolaznici među kojima je bilo dosta dece. Gabi zbog toga traži australijska policija. Prekršila je nekoliko zakona i moraće da snosi odgovornost za svoje postupke

Bujnoj 25-godišnjoj DJ-ici očigledno je bilo dosadno kod kuće sa 71-godišnjim verenikom pa je petak veče provela šetajući po Melburnu potpuno gola.

Naime, Gabi Greko skinula je sve sa sebe i gola hodala po gradu. Tokom svoje večernje šetnje na glavi je imala dugačak veo koji je vijorio za njom dok je skakutala. Obula je štikle kako bi se osećala više seksi. Sve vreme snimala je kamera.

"On sigurno ne voli žene. Znala sam to čim sam ga vidjela", govori Gabi u videu dok je obezbeđenje ne pušta da uđe u prodavnicu.

Dok je hodala po ulici i trgovačkom centru, golu su je videli mnogi prolaznici među kojima je bilo dosta dece. Gabi zbog toga traži australijska policija. Prekršila je nekoliko zakona i moraće da snosi odgovornost za svoje postupke.

"Nisam se skinula da razljutim policiju, ne bih to nikad učinila. Doživela sam to kao umetnost, kao nešto strastveno. Ne sramim se svog tela i puna sam samopouzdanja", rekla je Gabi. Njen verenik, biznismen Džofri Edelsten, nije komentarisao potez svoje voljene.

24sata.hr