Šta je muškarcima najvažnije tokom seksa?

Profimedia
Nikakva ukočenost i sramežljivost nisu dozvoljene. Muškarci ne žele da odrađuju baš sav posao i obožavaju žene koje umeju da preuzmu inicijativu…

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Cosmopolitan.rs

Pre svega, muškarci ne primećuju oguljeni lak na noktima, suve pete ili pokoju nestašnu dlačicu, koja nije uklonjena sa bikini zone.

Vaša inicijativa

Muškarci ne žele da odrađuju baš sav posao i obožavaju žene koje preuzimaju inicijativu. Svakako će primetiti kad žena nije preterano zainteresovana ili barem ostavlja takav utisak. „Pomozite nam da učinimo taj trenutak savršenim“, poručuju muškarci.

Pokreti tela

Nikakva ukočenost i sramežljivost nisu dozvoljene. Senzualnost je, s druge strane, itekako poželjna, jer ih ona uzbuđuje. „Uključite celo telo, tako ćemo videti da ste jako uzbuđene što ste s nama", otkrili su momci u jednoj anketi.

Pogled

Gledanje u oči ili odmeravanje njihovih tela - to je sve što dolazi u obzir. Pogled prema dole (sumnja?), odmeravanje sopstvenog tela (nesigurnost?) i gledanje okolo (dosada?), nipošto nisu poželjni.

Sveža depilacija ili seksi rublje

„Ne osuđujemo ako nema ni jednog ni drugog. Ali, ako ima, to nam otkriva da ste unapred razmišljale o seksu i to nam je drago da vidimo.“
Profimedia 


PREPORUČUJEMO JOŠ SA SAJTA COSMOPOLITAN.RS:

Zavođenje koje pali svakog muškarca

Da li se vagina sužava zbog nedostatka seksa?

Koji je vaš tip muškarca i zašto ga birate?

Kako mu pružiti savršen oralni seks

Izbor životnog partnera: Kako da pronađete pravog