MIHA NIJE POPUSTIO: Eto morao da se izvini

AP

Sukob između trenera Sampdorije Siniše Mihajlovića i igrača Samjuela Etoa je okončan! Kamerunac je priznao grešku i izvinio se Srbinu zato što je odbio da trenira sa ostatkom ekipe samo nekoliko dana po dolasku u klub.

- Što se mene tiče, slučaj je zatvoren. On je shvatio da je pogrešio i izvinio se. Nadam se da razume situaciju i da nam je od sada na raspolaganju. U stvari, još je bolje što se sve sada izdešavalo da odmah shvati kako stvari funkcionišu u Sampdoriji. Nemam loše namere, ali on neće igrati sve dok ne bude na istom nivou kao i njegovi saigrači. Svaki igrač je drugačiji, ali pravila su ista za sve - rekao je Siniša Mihajlović i dodao:
- Kada Eto postigne svoj prvi gol za Sampdoriju, biću srećniji i od njega. On je uvek nasmejan i skroman sa momcima u svlačionici. Ne znam zašto se digla tolika prašina - zaključio je Mihajlović.
Beta Ap 
Njegova je poslednja... Siniša Mihajlović


(A. V.)

Pamti učitelja
BOŠKOV JE LEGENDA

Nakon poraza od Torina (5:1) Siniša Mihajlović citirao srpskog trenera Vujadina Boškova:
Ne znam ni što je moja izjava privukla toliku pažnju. Zaista mislim da je bolje izgubiti jedan meč 5:1 nego pet mečeva po 1:0. Nisam citirao Boškova da bih privukao pažnju na sebe, već delim njegovu filozofiju. Citirao sam svog učitelja i veliku legendu italijanskog i svetskog fudbala, pa ne razumem otkud tolika pompa zbog toga.