Postala nimfomanka posle saobraćajke, pa zgrnula 1,5 miliona dolara!

Rojters
Alisa je bila veoma upešna sve dok nije doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila povredu glave koja joj je naglavačke promenila život

Kanađanka Alisa Afonin doživela je saobraćajnu nesreću i pretrpela povredu glave zbog koje je postala nimfomanka. Naime, Alisa je sve o svojoj sudbini ispičala u sudu u Viktoriji, od kojeg je dobila odštetu neverovatnih 1,5 miliona dolara!

Ona je bila u srednjoj školi jedna od najboljih đaka i maštala je da postane reditelj i da studira dramaturgiju. Bila je veoma upešna sve dok nije doživela saobraćajnu nesreću 2008. godini, koju je izazvao tadašnji dečko njene majke Piter Dženson, a u automobilu su još bili njena mama Ali, koja je takođe bila teško povređena i njen mlađi brat.

Alisa je zadobila veoma ozbilju povredu glave, koja je preokrenula čitav njen život. U školu se vratila kao potpuno nova ličnost, neprestano je plakala, počela je da seksualno uznemirava drugove i nije stizala da ispuni sve svoje školeske obaveze.

Budući da je boravak u školi postao nemoguć, napustila je školu i kod kuće se počela spremati za studije dramaturgije kako bi ispunila svoj san. Međutim, nije mogla da kontroliše svoj nagon, promenila je ime u Sašo Mizare i postala domino dama! Iako dobro zarađuje, tužila je maminog dečka zbog saobraćajne nesreće, koja joj je promenila život.

Budući da ju je nesreća zaustavila ka akademskim ciljevima i da nije mogla zbog seksualnog nagona da redovno završi srednju školu, a zbog oštećenja mozga nije mogla da sačuva svoja stara pirijatelje i kontakte to je gurnulo u izolaciju, sud joj je dao odštetu od 1,5 miliona dolara, kao i zbog svih neprijatnosti koje doživljava i dodelili su joj i medicinsku negu.