Muškarci vole kad žena doživi orgazam, mrze zapitkivanja i nisu uvek za seks

Shutter
Možda ne možemo potpuno da ih razumemo, ali ovo bliže opisuje jaču polovinu

Otkako uđu u tinejdžerske dane, devojke svakodnevno provode sate i sate pričajući o jednoj neiscrpnoj temi - o muškarcima!

To ne prestaju da rade ni kada odrastu i postanu ozbiljne žene. Dame uvek imaju nedoumicu šta je njihov dragi rekao, a šta je mislio, gde je gledao, kako se osećao, da li je bio iskren i šta se u stvari mota u njegovoj glavi.

Da bismo vam malo pomogli u upoznavanju muškaraca, izdvojili smo pet zanimljivih činjenica o njima koje morate znati.

Pustite ih da trijumfuju
UŽIVAJU U VAŠEM ORGAZMU

Frajerima najviše prija da čuju da su dobri u krevetu. To im je jedan od najvažnijih komplimenata. Zato obožavaju kada vide da je devojka doživela orgazam. Njeno uživanje shvataju kao lični trijumf i tada su puni sebe.

Nije svaki poljubac prevara
DEVOJKA SA DEVOJKOM - MOŽE

Iako bi svaki muškarac i poljubac na blic okarakterisao kao preljubu, to pravilo ne važi ako se devojka poljubi sa drugom devojkom! Štaviše, ako vidi svoju dragu da razmenjuje nežnosti i ljubi se sa drugom ženskom osobom, većina muškaraca će se oduševiti i uzbuditi.
Shutter 


Nije sve u lepoti
IZGLED PRIVLAČI - KARAKTER ZADRŽAVA

Muškarci obožavaju da vide atraktivnu devojku. Međutim, izgled ih privlači samo na prvi pogled. Da bi poželeo da mu budete devojka, neophodno je da mu se svidi i vaš karakter.

Pustite ga da
SAM PROGOVORI ISPITIVANJA GA SMARAJU

Istina je da muškarci manje pričaju o osećanjima od žena, ali je zabluda da oni ne žele da se otvore. Budite strpljive i pustite ih da sami započnu te teme, nemojte ga gušiti pitanjima.

Nećete verovati, ali...
MUŠKARCI NISU UVEK SPREMNI ZA SEKS

Možda ovo nije očekivano, ali je istinito. I muškarci, koliko god bili zavodnici, nisu uvek raspoloženi za vođenje ljubavi. I njima je potrebno da se poklopi idealan trenutak.