5 ženskih poteza koje svaki muškarac želi u krevetu

Profimedia
Ukusi su različiti, naravno, ali ovo su stvari kojima niko ne može odoleti…

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Cosmopolitan.rs

Dominantnu ženu
Ima li išta seksepilnije od žene koja baca muškarca na krevet, skida mu odeću, uzima stvar u svoje ruke i kreće u akciju? Žena koja preuzme inicijativu u krevetu je jedna od najčešćih muških fantazija, a najveća zamerka većine tipova je upravo na račun slabe inicijative kod devojaka.

Zavodljivu ženu
Ženski pokreti muškarcima su neodoljivi. Još kada su oni začinjeni zavodljivim donjim vešom, štiklama ili plesnim izvijanjem bokova reč je o pravoj erupciji seksepila!

Spontanu ženu
Predigra je neverovatno moćno oružje u krevetu. Upravo zbog toga muškarci obožavaju kada žena spontano krene s ovom radnjom. Intimne poljupce te dodire po erogenim zonama obožava svaki muškarac.

Glasnu ženu
Ne govorimo o vrištanju i onom izveštačenom porno dahtanju, već o erotičnim zvukovima tokom seksa koji otkrivaju žensku strast. Stenjanje, dahtanje i poneka vruća reč, svakom muškarcu je pravi okidač strasti.

Uzbuđenu ženu
Muškarci obožavaju kada po vašem izrazu lica, pokretima tela, dahu i stenjanju mogu jasno da pročitaju da to što rade – rade kako treba. Vaš orgazam ujedno je snažan okidač i za njega!

Profimedia 



PREPORUČUJEMO JOŠ SA SAJTACOSMOPOLITAN.RS

8 nevaljali seks poteza koje i najkonzervativnije devojke mogu da probaju

Kako vas doživljavaju drugi horoskopski znakovi?

4 poze koje uzbuđuju jednako oba pola!

Seks kakav će muškarcu ostati u mislima dugo… dugo!

3 seks poze u kojima će svaki 'veseljko' delovati veće