NESVAKIDAŠNJE: I frajeri se kaju posle seksa

Shutterstock
Situacije za odbijanje Pozivu za seks muškarci će teško reći „ne“, ali u ova četiri slučaja prepuštanje strastima izazvaće im samo probleme

Muškarac da se kaje zbog seksa?! Mislite da je to nemoguće, ali verujte da i najvećim ljubavnicima to može da se desi.

Postoje specifične situacije kada će muškarci odbiti seks sa ženom koliko god ona bila izazovna, a ako im se omakne pa ipak ne odole, onda će se užasno kajati zbog te avanture. Otkrivamo koje su to neverovatne situacije u kojima bi frajeri rekli „ne“ pozivu u krevet.
Shutterstock 


Seks s drugaricom
Pitanje o stvarnom postojanju muško-ženskog prijateljstva ostaje nerešeno, ali svejedno. Dešava se da se muškarci u jednom ili drugom trenutku prepuste strastima i seksu sa ženom koju smatraju prijateljicom. Ipak, oni će u većini slučajeva zažaliti zbog ovoga. Jedan od primera jeste ispovest muškarca za časopis Vimins helt.

- Moja drugarica i ja smo prolazili kroz period posle raskida i pričali smo o tome koliko smo usamljeni. U jednom trenutku prepustili smo se strastima i imali vatreni seks. Nakon nekog vremena rekla mi je da ima jaka osećanja prema meni, što me je potreslo. Nisam znao kako da reagujem, pa sam počeo nervozno da se smejem. Ona se naljutila, a naš odnos više nije bio isti. Izgubio sam prijateljicu i osećam se krivim zbog toga, nikada više ne bih spavao s drugaricom jer stvarno može biti komplikovano - ispričao je on.
Shutterstock 


Seks bez obaveza
Pomislili ste da ne postoji muškarac koji će zažaliti zbog ovoga? Pogrešno. Svoje iskustvo je ispričao muškarac koji je kao osamnaestogodišnjak želeo da ima što više devojaka, a što manje obaveza. Među desetinama s kojima je bio, bila je i prelepa devojka koja je živela u istoj zgradi. Ona se zaljubila u njega, a on je želeo samo seks. Ona je posle svega bila jako povređena, a griža savesti, koje u početku uopšte nije bilo, počela je da ga proganja nekoliko meseci posle, a bila je prisutna čak i nekoliko godina pošto se sve to desilo.
Shutterstock 


Seks sa šeficom
Zbog ovoga zažali najveći broj muškaraca. Ako ne odmah, onda posle nekog vremena. Ovo je priča dečka koji je zbog svog „prekovremenog rada“ na kraju izgubio posao.

- Bio je to moj prvi posao. Sve je išlo odlično, a posebno to što mi je šefica bila privlačna i seksi. Često smo bili zajedno i nabacivali smo se jedno drugom. Jednom smo otišli na piće posle posla, a završili smo u njenom stanu. E sad, kad sam sutradan stigao na posao, nije mogla ni da me pogleda, čak me je i šikanirala. Iz dana u dan bilo je sve gore, pa sam napustio posao - ispričao je mladić.
Shutterstock 


Seks s bivšom devojkom druga
Petljanje s devojkom drugara može doneti samo nevolje, i svi muškarci znaju to. Ipak, ovo se dešava češće nego što bilo ko priznaje. Čak i kad od prijatelja dobiju „odobrenje“ za to, uz uveravanje tipa „meni ne smeta“, ovo je situacija koju bi najviše muškaraca volelo da izbriše iz sećanja. Tu se uvek nešto iskomplikuje, a niko ne želi da izgubi prijatelja, zar ne?