ZBOG OVI STVARI MUŠKARCI POTPUNO POLUDE: Žene u ovome deluju super seksi

Profimedia
Otkrivamo vam šta da obučete kako biste privukli muškarca za manje od 2 sekunde, jednostavno bez mnogo muke

Bez obzira koliko ponekada želimo da suprotni pol plače i moli, istina je da muškarci i žene ne mogu jedni bez drugih.

Postoje neke žene koje tačno znaju šta je to za čim muškarci lude, znaju koje stvari da nose, kako da se ponašaju i šta da kažu.U ovom članku govorimo o garderobi, koja sudeći prema reakciji muškaraca, žene čini neodoljivima. To su uglavnom jednostavni predmeti: kratki šorts, dokolenice, helanke za teretanu itd. Bez daljeg odlaganja pogledajte članak...

Profimedia 

1. Dokolenice

Postoji jedna trajna fantazija kod muškaraca, a to su nevaljale učenice u svojim blejzerima, nabranim suknjicama i dokolenicama. Naravno, svi se sećate spota Britni Spirs iz 1999. godine koja je dokolenice ponovo učinila modernim. Muškarce privlače takozvane "dobre devojke" koje su se pretvorile u loše, a dokolenice se savršeno uklapaju u ovu priču.

Profimedia 
foto: Profimedia

2. Visoke potpetice

Momci vole žene na štiklama. Ne postoji ništa žešće ili seksualno privlačnije od samouverene lepe žene koja nosi par prekrasnih cipela na štiklu i zavodljivu odeću.
Možda upravo ta privlačnost dolazi iz nemogućnosti muškaraca da shvate kako ove dame mogu da stoje na tolikim štiklama, a kamoli da šetaju u njima. Zbog toga sve dame koje perfektno i zavodljivo hodaju na visokim potpecima zaslužuju ovacije.

Profimedia 
foto: Profimedia

3. Kačketi

Hajde da priznamo, postoji nekoliko stvari koje momke uzbuđuje više nego sport. Kada je muškarac ispred televizora i gleda svoj tim kako igra, može i bomba da padne on se verovatno ne bi ni okrenuo. To je glavni razlog zašto muškarci vole žene koje su takođe u sportu i nose kačkete ili druge sportske dresove svojih omiljenih timova. Velike su šanse da momak ostane sa devojkom koja prati isti tim kao i on, jer će onda zajedno gledati utakmice.

4. Mini suknje

Činjenica je da se u današnje vreme žene više skidaju nego oblače. To je trend koji se muškarcima apsolutno dopada jer vrlo malo ostavlja mašti. Mini suknje su posebno omiljene među momcima, jer one imaju tendenciju da otkriju i istaknu liniju ženskog tela. Ako heteroseksualni muškarac ikada kaže da mu se ne dopada žena u mini suknji, postoji velika šansa da je on prevarant.

Profimedia 
foto: Profimedia

5. Usklađen čipkani donji veš

Neki od najvećih modnih brendova u svetu su zapravo brendovi donjeg veša, kao na primer "Victoria secret". Neke od tih kompanija proizvode najseksepilniji veš na svetu, a iskreno, ne postoji mnogo stvari koje su više seksi za muškarca od dobro uparenog čipkanog donjeg veša.

Profimedia 
foto: Profimedia

6. Mala crna haljina

Svaka žena ima jednu u svom ormaru, a ako nemaju trebalo bi hitno da je nabave. To je jedan komad garderobe koji je izuzetno prilagodljiv i nikada ne izlazi iz mode. Mala crna haljina može da bude seksi, elegantna i sofisticirana odjednom. Muškarci vole da budu sa devojkom u maloj cenoj haljini jer ih čini da i oni izgledaju dobre. U svetu koji stalno menja trendove, ovo je nešto što nikada ne izlazi iz mode.

Profimedia 

7. Naočare sa tankim ramom

Objašnjenje za ovo je jednostavno. Sve proizilazi iz seksi fantazije bibliotekarke. Momci uvek vole devojke koje su spolja dobre, ali neveljale dame u spavaćoj sobi. najčešće naočare su povezane sa inteligencijom dobrih devojaka, ali velike su šanse da izgled može da prevari.

8. Kratki šorts

Kada stigne leto, svi su uglavnom srećni i nasmejani jer je napokon vreme da se baci zimska dosadna garderoba i da se ponovo izlazi i uživa u prirodi. Momci su posebno srećni jer mogu da vide sve seksi žene koje se razmeću svojim telom u kratkom šortsu. To je čista biologija - što više kože pokazuju žene to će privući više momaka.

Youtube 

9. Tetovaže

Pa dobro, ovo nije baš komad garderobe ali je nešto što će svi muškarci reči da je seksi. Nismo mogli da preskočimo tetovaže na našoj listi. U poslednjih nekoliko godina tetovaže su postale mejnstrim da je teže naći nekoga ko nema nego nekoga ko ima. I žene i muškarci će za tetovažu reći da je seksi. Kada je u pitanju udvaranje koje se dešava između momaka i devojaka, niko ne voli da otkrije sve odjednom. Momci posebno vole da otkrivaju skrivene tetovaže i otkrivaju priču iza toga, za njih to predstavlja kao da imaju svoju privatnu lošu devojku, a to im se jako dopada.

10. Uske kožne...bilo šta

Žene su najlepše kreacije na zemlji. Svaka linila i svaka jedinstvena karakteristika dolaze u paru kako bi od žene stvorili enigmu bez koje ne može da se živi. Kada muškarci vide ženu u kožnim uskim pantalonama, jaknama - ma bilo čemu kožnom, oni se odjednom "lepe" na nju. To je kao pitanje telesne hemije i neće se promeniti sve do kraja sveta.