Evo šta da radite ako mu je penis prevelik

Thinkstock
Isprobajte nove uglove i seks-poze i pronađite onu koja vam najviše odgovara.

Iako vlada mišljenje da su žene lude za velikim penisima, to nije sasvim tačno. Svaki muškarac bi voleo da je obdaren "tamo dole", a kažu da i žene to vole. Ali, iz ženske perspektive, veliki penis nije uvek poželjan, jer penetracija ume da bude bolna, oralni seks je teško izvodljiv, a analni seks je gotovo nemoguć.Stručnjak za veze i seks, Trejsi Koks, daje neka uputstva kako da uživate s malo većom "alatkom".

Evo šta ona preporučuje:

Koristite lubrikant
Ovo i nije neka tajna, ali zaista pomaže. Samo upotrebite više lubrikanta i imaćete manje neprijatnosti tokom seksa.

Eksperimentišite
Isprobajte nove uglove i seks-poze i pronađite onu koja vam najviše odgovara.

Ne žurite s penetracijom
Uzmite onoliko vremena koliko vam je potrebno. Uživajte u oralnom seksu i maženju sve dok ne dođete skoro do vrhunca, a tada ćete sigurno biti spremni za penetraciju koja će vam pružiti samo zadovoljstvo.

Ne žurite
Ne dozvolite mu da bude grub i nasilan prilikom penetracije. Ako ima veliki penis, treba da ima i strpljenja. Takođe je bitno da komunicirate i kažete mu šta vam prija, a šta ne.

Raširite noge
Seks s partnerom koji ima manji penis zahteva da se vagina stisne, a u obrnutoj situaciji treba morate da izazovete suprotan efekat. Zato, odaberite poze koje vam dopuštaju da raširite noge.

Ne pokušavajte ako niste raspoloženi
Ako je to u pitanju, onda i vaš partner treba da bude svestan problema. Objasnite mu da vam je potrebno više vremena za predigru, a ako nema toliko strpljenja, onda razmislite da promenite partnera.

Koristite mišiće
Stiskajte vaginalne mišiće tokom penetracije, kao da želite da nešto izbacite napolje. Osim što će povećati zadovoljstvo, opustiće mišiće i olakšati penetraciju.

Ne paničite
Možda vam se čini nemogućim, ali vagina je dovoljno elastična i za najveći penis, jer ipak sa istog mesta izlaze i bebe. Ne brinite.

Shutterstock 

(021)