ORGAZAM GARANTOVAN: Lezbijke najviše uživaju u seksu!

Profimedia
Ispitivano je 6.500 žena uzrasta od 21 do 65 godina, a rezultati su pokazali da strejt žene sa partnerom tokom seksualnog čina vremenski uživaju samo 62 odsto

Istraživanje sprovedeno u Indijani je pokazalo da lezbijke imaju orgazam po znatnoj višoj stopi od heteroseksualnih žena.

Ispitivano je 6.500 žena uzrasta od 21 do 65 godina, a rezultati su pokazali da strejt žene sa partnerom tokom seksualnog čina vremenski uživaju samo 62 odsto, dok lezbejke dostižu impresivnih 75 odsto. Ono što je iznenadlio je to da biseksualke uživaju samo 52 odsto vremena.

Autori koji su pisali o sprovedenoj studiji u časopisu "Journal of Sexual Medicine" su izjavili kako ih rezulatti nisu iznendali, jer lezbejke bolje poznaju žensko telo i samim tim u stanju su da bolje indukuju orgazam kod svoje partnerke.

Kada su u pitanju muškarci, njihov seksualni život ne zavisi toliko od seksualnog opredeljenja. Heteroseksulani muškarci doživljavaju orgazam 85,5 odsto vremena, gej muškarci 84,7 odsto, dok su biseksualni muškarci imali najmanju stopu koja iznosi 78 odsto vremena. Bez obzira na to bolji su od žena.

Thinkstock 
Foto Thinkstock

(Mojatv.rs)