DULE VUJOŠEVIĆ: Milutinov nije izdajica!

Saša Pavlić
Zarad rušenja Partizana, „sjajan“ potez bio bi odvođenje jednog od najtalentovanijih evropskih centara u redove konkurenta, kaže trener crno-belih

Od bombastično najavljenog prelaska Nikole Milutinova iz Partizana u Crvenu zvezdu najverovatnije neće biti ništa. Iz tabora crno-belih stigla je potvrda da se tu nešto „kuva“, ali je i izraženo uverenje da sjajni centar neće izneveriti klub koji ga je afirmisao.

Trener Partizana Duško Vujošević izneo je svoje viđenje informacije o navodnom senzacionalnom transferu.

Visoka politika

- Ne isključujem mogućnost da je vest koja se pojavila u medijima zasnovana na tačnim činjenicama. Smatram da se sa nivoa visoke politike vodi akcija za rušenje Partizana presušivanjem svih ekonomskih izvora koji bi bili na raspolaganju klubu. Takođe, u tom smislu, „sjajan“ potez bi bio dovođenje jednog od najtalentovanijih evropskih centara u svoje redove i odvođenje njega iz redova konkurenta. To bi ličilo na završni toreadorski udarac - rekao je Vujošević za Kurir.
Saša Pavlić 
Slično je bilo i sa Gagićem... Duško Vujošević


Kada je reč o stavu mladog centra, Vujošević je uveren da će on odbiti svaku ponudu Crvene zvezde.
- Ne verujem da u slučaju Milutinova to može da se realizuje jer je Partizan njegovo ognjište, klub koji je imao strpljenja za njega i dao mu mogućnost da napreduje i klub u kom ima mogućnosti za dalji razvoj. On nije izdajica i ima karakter.
Imao je iskusni stručnjak i poruku za sve ljude koji vole Partizan.

Poslednji alarm

- Smatram da je ovo poslednji alarm za uzbunu svim članovima i prijateljima kluba da pokažu svoje sposobnosti i karakter i svim sredstvima brane klub u kome su - zaključio je Vujošević.

Zvezda:
BEZ KOMENTARA

Iz tabora Crvene zvezde nisu želeli da se oglase i odgovore na pitanje da li su zaista zainteresovani za Nikolu Milutinova. Crveno-beli kažu da razmišljaju samo da krunišu već sjajnu sezonu osvajanjem titule prvaka Srbije.
- Nećemo da se oglašavamo po tom pitanju. Koncentrisani smo potpuno na takmičenje u srpskoj ligi - poručili su sa Malog Kalemegdana.

IZ CRVENE ZVEZDE U PARTIZAN

Dragoljub Vidačić1995.
Dejan Tomašević1995.
Mlađan Šilobad1991.
Miloš Vujanić2001.
Luka Bogdanović2004.
Lorens Roberts2009.

IZ PARTIZANA U CRVENU ZVEZDU

Dragan Lukovski1999.
Vladimir Đokić2000.
Milan Gurović2005.
Boris Bakić2007.
Strahinja Milošević2010.
Raško Katić2012.