Novi KUVAR – FINO, A JEFTINO, zbirka isprobanih recepta i saveta vrhunskih kulinara na kioscima je uz Kurir i ovog četvrtka.
Nedeljni jelovnik za ovu sedmicu sastavio je šef kuhinje restorana Redakcija i uz jela koja vas za četvoročlanu
porodicu neće koštati više od dinara 490 dinara, napravite i desert od jagoda.
Za kuvare-početnike spremili smo četiri krema kojima možete filovati kolače i torte, a voditelj TV Pink, Nemanja Velikić, sa čitaocima je podelio svoje recepte za kanelone i lava kolač.
Pokušali smo i da rešimo dilemu koja muči svaku mamu - da li su bolje industrijske ili domaće kašice, a ako volite gurmanske manifestacije predlažemo da posetite Pasuljijadu u Temerinu...
I ovom broju proverite da li ste možda baš vi osvojili 1.000 dinara za recept najukusnijeg jela ili saznajte kako da dobijete vredan poklon.
Ne propustite Kuvar Fino, a jeftino - svakog četvrtka u Kuriru!