DRAKULA TRETMAN: Ubrizgavaju krv u vaginu da bi je podmladili!

Profimedia
Ovim tretmanom koža vagine se podmlađuje, učvršćuje i izglađuje, a pospešuje se i seksualno uzbuđenje

Pozamašan je broj žena koje se ne libe podvrgavanju bolnim i bizarnim tretmanima kako bi bile lepe i privlačne. Ipak, podmlađivanje vagine u stilu grofa Drakule jedan je od najčudnijih koji se na tržištu pojavio poslednjih godina. U pitanju je ubrizgavanje sopstvene krvi u ženski polni organ kako bi se zategla i podmladila.

Sličan tretman je pre dve godine imala Kim Kardašijan koja je pomladila kožu lica sa ćelijama sopstvene krvi. Istom tretmanu se podvrgla i Lepa Brena.

Ovaj tretman pomlađivanja vagine, pod nazivom rejuvula, mogu da priušte sebi i "obični smrtnici" i košta 800 funti. Za sada, ova intervencija se radi samo u dve klinike, od kojih je jedna u Irskoj, a druga u Londonu.

Dr Danijel Sister, začetnica ideje, tvrdi da se tim tretmanom koža vagine podmlađuje, učvršćuje i izglađuje. Tretman bi trebalo i da pospeši seksualno uzbuđenje i da pomogne pri urinarnoj inkontinenciji.

Profimedia 
Tretman poboljšava orgazme... Foto: Profimedia

Tretman se radi samo jednom godišnje, a rezultati traju 18 meseci. Pošto pacijentkinja u klinici prođe detaljan razgovor, medicinsko osoblje joj vadi krv. Zatim se iz krvi izdvaja plazma bogata trombocitima koja u sebi sadrži faktor rasta, a zatim se ubrizgava u vaginu.

"Upravo zbog korišćenja sopstvenih krvnih ćelija, nemoguće je da telo "odbije" injekciju ili da nastane alergija ili infekcija", tvrdi dr Sister.

Tretman pomaže i ženama koje osećaju bol pri polnom odnosu i, navodno, dovodi do češćih orgazama i povećanog libida. Doktorka tvrdi da Drakula tretman čak pomaže kod urinarnih infekcija.

Žena koja je odradila ovaj tretman kaže da je efekte osetila odmah:

"Moj svet je potpuno promenjen. Počela sam da osećam neke promene još na putu do kuće, ali već sledećeg jutra vagina je bila super osetljiva i seks je bio fenomenalan. Nikada ranije nisam osetila tako intezivan orgazam", ispričala je pacijentkinja.

Profimedia 
zbog korišćenja sopstvenih krvnih ćelija, nemoguće je da telo "odbije" injekciju, Foto: Profimedia