Novi KUVAR – FINO, A JEFTINO, zbirka isprobanih recepta i saveta vrhunskih kulinara na kioscima je uz Kurir i ovog četvrtka.
Ako nemate vremena da kuvate domaću supu, skuvajte je od kocke a napravite domaće knedle, dronjke, noklice ili taranu.
Brzo i lako možete spremiti paste i deserte s višnjama, a ako volite da eksperimentišete, mladi glumac Ivan Mihailović otrkiva trik tetke iz Tivta kako da hobotnica ispod sača bude još mekša.
Nedeljni jelovnik sastavljen je od jela kojem kao tajni sastojak dodajete - pivo, dok mlade mame stručnjaci savetuju kada je i koje voće najbolje uvoditi u ishranu bebe.
I u ovom broju proverite da li ste možda baš vi osvojili 1.000 dinara za recept najukusnijeg jela ili saznajte kako da dobijete vredan poklon.
Ne propustite Kuvar Fino, a jeftino - svakog četvrtka u Kuriru!