BIVŠA MISICA: Roditelji, čuvajte svoju decu ako ih prijavite na izbor Vesne de Vinče!

Fejsbuk
S druge strane, Vesna de Vinča kaže da je Tijana od kompanije Mis Yu dobila i automobil, kao i da je pod ugovorom bila godinu dana

Kada je pokrenuto pitanje zbog čega naše devojke loše prolaze na svetskim izborima lepote, ništa nije nagoveštavalo da će uslediti tako burne reakcije.

- Tijana Stajšić i Sanja Papić bile su odlične i ušle u top 5 (2001) i top 3 (2003). Međutim, cenim da su imale pojačanu šansu jer je prethodno oboren Milošević, što jeste dotad bila prepreka s obzirom na to da su ta takmičenja ruke novog svetskog poretka u oblasti lepote. Polet koji nam je dat odlaskom Miloševića i dolaskom demokratije, nažalost, bledi - izjavila je Vesna de Vinča.

Osim što neke stvari koje je navela ne odgovaraju činjenicama (Tijana 2001. nije ušla u top 5, već među 10 najlepših, a Sanja je 2003. bila 3. pratilja, dakle u top 5, a ne 3, kako Vesna tvrdi), njena izjava navela je i jednu od prozvanih da reaguje. - Ko tu ženu uopšte shvata ozbiljno? Otkad to njene reči imaju težinu?! - pitala nas je Tijana, koja se poslednjih godina povukla iz javnog života i nije davala izjave za medije. Stajšićeva smatra da bi ona postigla mnogo veći uspeh u svetu da nije bilo upravo Vesne.
Dragan Kadić 
Vesna de Vinča, Foto: Kurir

- Ne čudi me takva izjava od takve osobe, jer je ona nakon mog uspeha na Izboru za mis sveta na sve načine pokušavala da me omalovaži, diskredituje i onemogući svaki moj dalji napredak i iskorak u svet! Posavetovala bih mlade devojke da se paze, a i roditelje da dobro motre na svoju žensku decu ako odluče da se prijave na te njene izbore - kaže ogorčena Tijana za Blic. Na insistiranje da nam objasni kako i na koji način ju je, kako kaže, De Vinča minirala, kratko nam je rekla: - Ne bih više želela da to komentarišem! Vama zahvaljujem, a biće vremena kada ćemo pričati o tim stvarima - rekla je za kraj razgovora.

Nisam uticala na njenu karijeru

Kako bismo čuli njen komentar na optužbe Tijane Stajšić, kontaktirali smo s vlasnicom kompanije „Miss Yu“.
- Ne verujem da je to Tijana Stajšić izjavila. Ona je zasluženo pobedila. Naše jedino insistiranje tokom saradnje sa Tijanom je bilo da uči jezik i da studira, u čemu je i napredovala. Tijana je od kompanije dobila i automobil, a pod ugovorom je bila godinu dana. To je bilo do 2001, a otad je samostalna i sama gradi svoju karijeru, na koju mi apsolutno nismo uticali - rekla je.

(Blic)