KURIR KUVAR: Piletina koja se lepi za prste
Novi KUVAR – FINO, A JEFTINO, zbirka isprobanih recepta i saveta vrhunskih kulinara na kioscima je uz Kurir i ovog četvrtka
Bakina pileća supica, karabataci u susamu, paprikaš s noklicama ili pile na seoski način - sve su to jela kojima niko od ukućana neće moći da odoli, a još ako dodate slatkiše sa kupinama - imaćete pravu gozbu.
Pevačica Goga Sekulić mora da pazi šta jede, a čitaocima Kuvara otkriva svoju tajnu za dobru liniju iako joj je omiljeni slatkiš torta sa jagodama i ananasom.
Nedeljni meni predlaže Uroš Knežević, šef kuhinje hotela Zepter, dok onima koji ne mogu da odole testu predlažemo da naprave prave meksičke tortilje.
Kulinarske veštine mogu da savladaju i početnici uz savete stručnjaka koje meso i kako da pripreme dinstanjem.
I u ovom broju proverite da li ste možda baš vi osvojili 1.000 dinara za recept najukusnijeg jela ili saznajte kako da dobijete vrednu kuhinjsku vagu.
Ne propustite Kuvar Fino, a jeftino - svakog četvrtka u Kuriru!