(VIDEO) SIGURNIJI SEKS ZA MUŠKARCE: Prezervativ gaće od lateksa

Printskrin/YT
Sam kondom nije dovoljan da spreči kontakt kože sa tuđom telesnom tečnošću, ali u kombinaciji sa prezervativ gaćama bezbedan seks je zagarantovan

Zovu se Scroguard i namenjene su muškarcima. Napravljene su od lateksa koji prianja uz kožu, a sa gornje strane imaju otvor, prilagođen za različite veličine muškog polnog organa.

Namenjene su onima koji su skloni seksualnim eksperimentima, imaju rizične polne odnose,često menjaju partnere ili sami boluju od polno prenosivih bolesti. Takođe treba da ih koriste promiskuitetne osobe, a izgleda da su ih jedva dočekali i hipohondri. Uz kombinaciju sa kondomom, one su rekvizit za najbezbedniji seksualni odnos ikada.

Ove gaće štite celu genitalnu regiju od telesnih tečnosti koje mogu sadržati razne bakterije i viruse. Sam kondom nije dovoljan da spreči kontakt kože sa tuđom telesnom tečnošću, ali u kombinaciji sa prezervativ gaćama bezbedan seks je zagarantovan.

Jedina mana je smešan zvuk koji nastaje zbog trljanja lateksa (sam izgled nećemo da komentarišemo).
Cena ovih gaća je oko 20 dolara, i mogu se naručiti putem interneta. Način funkcionisanja prikazan je na sledećem snimku (napomena: video sadrži eksplicitni sadržaj).

http://www.youtube.com/watch?v=cHZ2VgvL0gY

(zena.tvbest)