U ovom broju pročitajte 10 pravila za prženje mesa, koja će koristiti i početnicima i iskusnim kuvarima.
Voditeljka Nina Lečić otkriva čitaocima da nije ljubitelj brze hrane i da svakodnevno kuva za sina i supruga, glumca Branislava Lečića, ali da ona više gricka bademe i povrće nego što jede.
Važno je da porodica ruča ili večera na okupu - kažu stručnjaci - jer je to prilika da se svi nađu za stolom, podele hranu i lepe misli.
Nedeljni jelovnik u planinskom stilu predlaže šef kuhinje hotela Mona sa Zlatibora, a tu su i recepti za osvežavajuće letnje koktele...
I u ovom broju proverite da li ste možda baš vi osvojili 1.000 dinara za recept najukusnijeg jela ili saznajte kako da dobijete vrednu kuhinjsku vagu.
Ne propustite Kuvar Fino, a jeftino - svakog četvrtka u Kuriru!