(VIDEO) STAROST LUDOST: Moja baka ima 86 godina i bavi se prostitucijom!

Printscreen YouTube
Šeila se bavi prostitucijom zadnjih nekoliko godina a počela je jer se osećala usamljeno. Sada toliko uživa u svom poslu da ne mari što gotovo cela porodica ne želi da razgovara s njom

"Ja jako volim seks, volim da se družim s muškarcima, a dolaze mi i dečaci od 20-ak godina. Sastajemo se u hotelu. Za sat seksa plate oko 300 evra. Imam stalne mušterije, dragi su, donose mi poklone", priča 86-godišnja Šeila Vogel iz Velike Britanije i ponudila novinaru TLC-a da će mu pokazati i snimak seksa s klijentima.

Na tom snimku se videlo kako je muška ruka hvata za grudi, gnječi bradavice... Sam seks u dokumentarcu "My Granny The Escort" TLC nije pokazao.

Šeila se bavi prostitucijom zadnjih nekoliko godina a počela je jer se osećala usamljeno. Sada toliko uživa u svom poslu da ne mari što gotovo cela porodica ne želi da razgovara s njom.

Unuka Kejti Veisel se srami svoje bake i ne razgovara s njom od kada je 2010. godine saznala čime se bavi, do tada joj je bila "najdraža bakica".

Šeilu retko poseti samo jedna od ćerki koja i dalje pokušava da je nagovori da prestane da "prodaje seks".

Za verovatno najstariju prostitutku u Velikoj Britaniji saznalo se posle nastupa njene unuke u jednom rijaliti šou. Novinari su je snimili kako ide kod klijenta.

Ipak Šeila se ne smatra prostitutkom.

"Hm, je li to prostitucija? Vi možete tako da mislite, ali ja ne.. Ne smatram se prostitutkom. Većina mojih klijenata kaže da žele da budu voljeni", kaže Šeila i dodaje kako se dobro brine o sebi.

Zadovoljna je svojim izgledom i redovno posećuje lekare.

(24sata.hr)