BRAČNI PAR PRONAĐEN MRTAV U PODRUMU KUĆE: Ubio suprugu pa sebe zbog teške bolesti?

C
Ne verujem da su imali finansijskih problema. Verovatno je uzrok neka bolest, a kad je on već odlučio, možda nisu hteli da ih smrt razdvoji, sumnja komšinica

BEOGRAD - Blagomir Kuliza (61), koji je u podrumu svoje kuće nožem ubio suprugu Milosiju (62), a potom i sebe, verovatno je to uradio zbog bolesti, saznaje Kurir.

Komšije kažu da je Blagomir imao problema s kičmom, kukom, a i sa želucem.

"Njegova žena mi je rekla da je Blaško bio bolestan i da je nedavno došao iz banje. Žalio se ženi kako tamo više ne može da izdrži i da nema šta da jede. Ko zna čega se sve nagledao kad je odlučio da uradi ovako nešto", kaže komšinica, koja nije želela da joj objavimo ime.

Ona navodi da se bračni par Kuliza voleo i da su stalno išli zajedno, da nikad nije čula da se svađaju, kao i da je iz tog razloga u još većem šoku zbog tragedije.

"Ne verujem da su imali finansijskih problema. Verovatno je uzrok neka bolest, a kad je on već odlučio, možda nisu hteli da ih smrt razdvoji", sumnja komšinica.

Prema njenim rečima, s Milosijom je razgovarala i pre neki dan.

"Kazala mi je da planiraju da se presele u selo kod Kraljeva. Bila je jedno vreme tamo i, kako mi je objasnila, prijala joj je klima. Bila je srčani bolesnik a tamo, kaže, nije osetila potrebu da popije tabletu. Eto, nesrećnica, nije znala šta ih čeka", kaže sagovornica Kurira.

Iza bračnog para Kuliza ostao je sin Aleksandar i ćerka, koja je udata i ima dvoje dece.

(J. R.)