Ako učinite ovo posle seksa, bićete mnogo zadovoljniji

Shutterstock
Maženje posle mnogo više utiče na odnos između partnera od samog seksa

Dosta je bilo seksa na brzaka. Istraživanja su pokazala kako je maženje nakon seksa i te kako opravdano. Parovi koji se maze nakon odnosa su mnogo više zadovoljniji svojim seksualnim životom od onih koji nakon seksa okrenu leđa jedno drugome i nastave gledati televiziju ili odu na spavanje.

Maženje nakon seksa, naime, mnogo više utiče na odnos između partnera od samog seksa. Istraživanje je provedeno na 335 sudionika, a prema kojem se ispostavilo kako su osobe koje su nakon vođenja ljubavi još ostali u krevetu samo 15 minuta i mazili se bili puno zadovoljniji od onih koji su imali i predigru i seks.
Na temelju ovog istraživanja parovima se preporučuje:

1. Ostanite u krevetu još 15 minuta. Umesto da nakon seksa otrčite pod tuš ili nastavite spremati kuću, ostanite se maziti još samo 15 minuta i tako ćete biti puno zadovoljniji vašim seksualnim životom.

2. Izrazite svoje osećaje. Ne morate si govoriti kako umirete od ljubavi jedno za drugim, ali razgovarajte nakon seksa o svojim osećanjima i recite partneru da ga volite.

3. Ostanite povezani. Ne samo emocionalno, već doslovno fizički. Dodirujte se rukama, igrajte se s njenom kosom, mazite ga po leđima... Nećete verovati koliko ćete nakon toga biti srećniji.

Profimedia 
Foto Profimedija