RAZMIŠLJA O SAMOUBISTVU: Evo kako je čuveni fudbaler uništio život svojoj devojci

AP
Sabija Bularuz kaže da se oseća "silovanom i ostavljenom u zabačenoj uličici da umre" posle raskida sa Rafaelom van der Vartom

Fudbaler Betisa Rafael van der Vart ponovo puni stranice svetskih tabloida. Iskusni, 32-godišnji igrač opet je u žižu javnosti dospeo zbog burnog privatnog života.

Tako je bilo kada je na dočeku Nove 2012. godine udario šamar svojoj tadašnjoj ženi Silvi, posle čega se par ubrzo razveo, tako je i sada kada je ostavio Sabiju Bularuz, sa kojom je bio u vezi dve godine.

Ovaj raskid je digao veliku prašinu, jer je Sabija trudna, a njeno priznanje da često razmišlja i o samoubistvu posle razlaza sa Van der Vartom, dodatno su dolile ulje na ionako veliku vatru.

"Godinama me je vređao. Kada bih morala da opišem svoja osećanja, rekla bih da sam silovana i ostavljena da umrem u zabačenoj uličici. Sramota me je i da priznam, ali poslednjih nedelja često sam razmišljala i o samoubistvu. Kad ne bih imala troje predivne dece i da nisam trudna, ne znam da li bih još bila živa. Dok vozim, često pomislim da ne skrenem u krivini, već da nastavim pravo, samo da više ne bih osećala bol", dramatična je ispovest Sabije Bularuz.

Inače, pre veze sa Van der Vartom, Sabija je bila udata za još jednog holandskog fudbalera, Kalida Bularuza, nekadašnjeg igrača Čelsija i mnogih drugih evropskih klubova. Van der Vart i Bularuz su bili saigrači u Hamburgeru 2005. i 2006. godine.

Rafael van der Vart, koji se u Holandiji smatra legendom, ovog leta je prešao iz Hamburga u Betis.