Ovog četvrtka Kurir vam poklanja magazin NARODNI KUVAR, zbirku isprobanih recepata i saveta vrhunskih kulinara.
U ovom broju donosimo vam najukusnija jela iz Grčke koja uz malo novca mogu zamirisati i na vašoj trpezi.
U rubrici "Korak po korak" otkrivamo kako da na najbrži i najlakši način napravite kremaste i hrskave šam-rolne.
Pevačica Lepa Lukić otkrila nam je kako je naučila da kuva, zašto nikad ne zapržava jela i čitaocima dala dva recepta koja najradije sprema za svoje prijatelje.
Gošća-blogerka Ana Radulović iz Beograda spremila nam je kremastu čorbicu od tikvica i kolač od pirinča koji do sada sigurno nikada niste probali, a u ovom broju možete naći i recepte za dobro zdravlje kao i dijetu uz koju ćete bez muke izgubiti kilograme.
I u ovom broju proverite da li ste možda baš vi osvojili 1.000 dinara ili dobili vrednu kuhinjsku vagu za recept jela koji ste nam poslali.
Ne propustite NARODNI KUVAR - svakog četvrtka u Kuriru!