(FOTO) OPLJAČKAO BANKU PA STAVIO SLIKE NA FB: Policiji nije trebalo mnogo vremena da skapira!

FACEBOK
Morgan je ušetao u banku, prišao šalteru i poturio ceduljicu na kojoj je napisao da mu se novac preda, a onda se pohvalio na društvenoj mreži

Džon Morgan (28) iz Ohaja i njegova devojka Ešli Dubo (24) optuženi su za krađu banke u Ešvilu, selu koje je udaljeno tridesetak kilometara južno od Kolumbusa u Ohaju.

Morgan je ušetao u banku, prišao šalteru i poturio ceduljicu na kojoj je napisao da mu se novac preda, koji mu je uplašeni čovek za pultom uručio. Budući da sve banke imaju kamere, snimljen je i jasno se vidi njegova slika na kojoj nosi kapuljaču. U sudskim dokumentima se ne pominje ništa o vatrenom oružju.

Pickaway County Sheriff"s Office 

Da stvari budu još gore, Džon nije predugo bio na slobodi jer je skoro završio služenje petogodišnje kazne u zatvoru zbog pljačke.

Sa prevelikim oduševljenjem što je došao do velike količine novca, samo nekoliko dana kasnije zakačio je fotke, na kojima se vidi kako drži veliku količinu novca, na svoj Fejsbuk profil.

FACEBOK 
Foto Facebok

Policiji nije bilo potrebno previše vremena da se dokopa slika, tako da je Džon ubrzo otišao natrag u pritvor.

Foto Facebook

Morgan, s obzirom na to da je još bio na podnošenju uslovne kazne za vreme ove pljačke, uhapšen je u Pataskali i opužen za krađu 250.000 dolara. Sada ga očekuje bar pet godina iza rešetaka. Njegova devojka Dubo se tereti za iste zločine, ali policija još nije otkrila koju ulogu je ona zapravo odigrala u pljački.

(Daily Mail)