Izgubila sam nevinost s tipom manjim od mene pola metra, a šok je usledio kad je pogledala dole...

Shutterstock
Da budem iskrena, dok sam izlazila iz njegovog stana pitala sam se da li sam još devica ili ne

Jedna čitateljka podelila je sa svima svoju priču kako je izgubila nevinost. Svoju priču je počela o svojoj horovitosti, pa je tako rekla da se tetovirala iz hira, usvojila pse i mačku, ali je napomenula da zbog te svoje hirovitosti skoro nikada nije zažalila.

Kada joj je dosadilo da bude nevina, odlučila je da da oglas i nađe muškarca. Budući da je bila štrebebude

"Dve od tri tetovaže na mom telu bile su rezultat hira. Usvojila sam oba psa i mačku iz straha da neću moći da izaberem ljubimca ako dam sebi vremena da razmislim o svemu.

"Završavam gimnaziju, a najdalje što sam otišla sa muškarcem bio je poljubac. Bila sam pravi štreber, tako da sam znala da neću imati seks ni sa kim iz škole, a i svi moji prijatelji bili su gej.

Zato sam odlučila da objavim oglas. Napravila sam mutnu fotografiju i pustila se u promet. Naravno, nisam spomenula da sam devica, samo sam želela da imam sastanak te večeri.

Veoma brzo sam dobila neverovatno mnogo ponuda, a budući da je fotografija bila mutna. Za jako kratko vreme bila sam zatrpana ponudama. Fotografija nije uopšte bila provokativna, tako da verujem da su ključnu ulogu imale moje godine.

Izabrala sam tipa koji mi je izgledao normalno i nije bio odavde. Izgledao je slatko na fotografijama, pa sam odlučila da mu pružim šansu. Dogovorili smo se da se nađemo nakon škole. Kasnio je. A kada je napokon došao, nisam bila sigurna kako da reagujem. Visina mi nikada nije bila bitna, s obzirom na to da sa svojih 170 cm spadam u prosek za devojke. Često i rado sam se u prošlosti zabavljala sa muškarcima koji su viši, niži ili moje visine. Međutim, ovaj je bio visok svega 120 centimetara. Nekako smo uspeli da stignemo do njegovog stana. I dalje sam bila odlučna u tome da izgubim nevinost. Doduše, jedan deo mene takođe je mislio da bih bila najgora osoba na svetu da sam, istog trenutka kada sam ga videla, otišla.

Prvo vreme u stanu smo proveli gledajući televiziju, slušajući muziku, a onda smo prešli na stvar. Bilo mi je čudno da budem u krevetu s nekim ko je pola metra niži od mene. U svakoj sceni seksa koju sam gledala i o kojoj sam maštalo, muškarac bi trebalo da bude veći i drži devojku u svom naručju.

U nekom trenutku ostali smo bez odeće. Rekao mi je da ću mu biti tek druga devojka s kojom je imao seks. Ja sam mu rekla da sam imala seks ranije, ali da mi je ovo prvi put da sam trezna. Mislila sam da ću tako zvučati kul, a činilo se da je njemu to sasvim u redu. Kao što je to verovatno slučaj sa svakim prvim seksom, sve je trajalo 30 sekundi.

Kao što se verovatno pitate, njegova visina jeste bila povezana sa njegovom veličinom - bio je mali. Da budem iskrena, dok sam izlazila iz njegovog stana pitala sam se da li sam još devica ili ne. Ne sećam se krvi na čaršavima, niti me je bilo šta tokom seksa bolelo.

Izgubila sam nevinost sa tipom kog sam upoznala putem oglasa, a za kog se ispostavilo da je mnogo niži od mene i da ima veoma malu alatku i uz to ostala u kontaktu sa njim još neko vreme nakon što se vratio u Kaliforniju. Ako to nije dobra priča, stvarno ne znam šta jeste.

(EliteDaily)