KRISTIJAN KRAO PRASIĆE: Švercovao ih u mrtvačkim kolima!

Montaža
Kriminalac je sa kumom I nekoliko pomagača u toku noći upadao na farmu u selu Obrva nadomak Kraljeva i iz obora iznosio životinje

Kristijan Golubović sebe predstavlja kao žestokog momka sa beogradskog asfalta, a zapravo krade prasiće po Kraljevu, saznaje Kurir.

Kriminalac je prošle godine sa nekoliko saučesnika, među kojima je bio i njegov kum, opljačkao jednu farmu u selu Obrva i odneo deset životinja.

Za ovu akciju učesnik rijalitija „Farma“ i njegov kum koristili su kombi i automobil pogrebnih usluga, tvrdi izvor upućen u ovaj slučaj.
- Kristijanov kum je radio na toj farmi, ali je pobegao glavom bez obzira kada je gazda otkrio šta radi. U akciju su uglavnom išli noću, i to kada su prasići nahranjeni. Kristijan i još jedan momak ulazili su u svinjac i u džakovima odnosili životinje. Za to vreme druga dvojica su čuvala stražu kod vozila koja su ih čekala parkirana u blizini farme - priča naš sagovornik i nastavlja:
- Jedno veče malo je falilo da budu uhvaćeni na delu. Čuvar je primetio da su se svinje uznemirile i krenuo da proveri o čemu je reč. U daljini je uočio čoveka koji je u rukama držao prasiće i potrčao je za njim, ali nije uspeo da ga stigne. Odmah je pozvao policiju. Gazda farme je posumnjao na Kristijana i njegovog kuma, ali nije smeo da ih prijavi, pošto su u pitanju kriminalci - završava naš izvor.

Pozvali smo upravnika farme Gorana Dikića, koji je potvrdio naša saznanja.
- Istina je da su nam krali prasiće. Noćni čuvar je primetio lopove i odmah su otišli do obora. Nažalost, oni su pobegli, a mi smo pozvali policiju, koja je obavila uviđaj i sačinila zapisnik. Do dan-danas nas nisu obavestili o slučaju - rekao nam je Dikić, nakon čega smo pozvali i vlasnika farme Milomira:
- To veče nisam bio ja na farmi nego moj brat. Posumnjali smo na Kristijana i slučaj smo prijavili policiji. Njegov kum je radio kod nas, ali posle toga nije dolazio na posao - rekao je Milomir.

Inače, Kristijan je sam sebe odao tako što se kod prijatelja (ime poznato redakciji) hvalio da je postao vođa svinjske mafije.
- Golubović mi je rekao: „Brate, na šta sam ja spao kada sam počeo i prasiće da kradem. Celog su me izgrebali. Pogledaj mi ruke. Ožiljak do ožiljka. Ovo je krvav posao. Bežali smo da nas ne uhvate“ - ispričao nam je Golubovićev drug.

Prasići apeluju
NE DAJTE NAS KRISTIJANU

Zbog krađe prasića Kristijana Golubovića mesecima unazad ismevaju na društvenim mrežama. Uveliko se šeruje fotografija prasića sa apelom: „Molimo vas, ne dopustite da nas Krstijan Golubović sisa ukrade.“ Za razliku od brojnih kriminalnih radnji i ubistava, ovim poduhvatom kriminalac se nije pohvalio na Farmi.