(FOTO) ZAVRŠENI 24. DANI ZORANA RADMILOVIĆA: U Zaječaru uručene nagrade glumcima

Promo
Nagrada Zoran Radmilović, za najboljeg glumca na 24. Danima "Zorana Radmilovića" u Zaječaru pripala je Branislavu Trifunoviću

U Zaječaru su večeras uručene nagrade Dana "Zorana Radmilovića", koji su ove godine održani od 24.10. do 3.11. 2015. godine.

Foto:Promo

Nagrada Zoran Radmilović, za najboljeg glumca na 24. Danima "Zorana Radmilovića" u Zaječaru pripala je Branislavu Trifunoviću za ulogu Vojvode u predstavi "Strujosek" Aleksandra Radivojevića u režiji Aleksandra Švabića Ateljea 212 iz Beograda. Branislavu Trifunoviću nagradu je uručio predsednik žirija Tihomir Arsić.

Foto:Promo

Nagrada publike, za najbolju predstavu na festivalu pripala je komadu "Tri klase i gospođa Nušić" Vladimira Đurđevića u režiji Milice Kralj Beogradskog dramskog pozorišta. Nagradu je primio Slobodan Ćustić, upravnik Beogradskog dramskog pozorišta iz ruku Vladana Cerovića, direktora festivala.

Foto:Promo

Nagrada "Krstomir Milovanović, za vizuelni identitet pripala je predstavi "Pop Ćira i pop Spira" Malog pozorišta Duško Radović" iz Beograda. Nagradu je primio, u ime Aleka Rodića upravnika Malog pozorišta Duško Radović", koji je bio sprečen da dođe, Slobodan Ćustić.

Foto:Promo

Nakon dodele, glumci Pozorišta Timočke krajine "Zoran Radmilović" odigrali su, u čast nagrađenih, predstavu "Mali princ", dramatizaciju Egziperijevog teksta u režiji Saše Latinovića.