OTIMANJE ZGRADE NA ZVEZDARI: Stefanoviću, odgovori na pitanja o Miliću!

Dado Đilas, Marina Lopičić
Direktor firme „Belmostroj“ Bojan Gajović u razgovoru za naš list označio je Milića kao vrh kriminalne piramide koja mu je otela zgradu u Pećkoj ulici broj 13 na Zvezdari

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova ni četvrti dan otkako je Kurir postavio konkretna pitanja o sumnjivim poslovima prvog čoveka beogradske policije Veselina Milića ne odgovara na njih.

Direktor firme „Belmostroj“ Bojan Gajović u razgovoru za naš list označio je Milića kao vrh kriminalne piramide koja mu je otela zgradu u Pećkoj ulici broj 13 na Zvezdari. Kurir je objavio i video-snimak na kom se vidi kako Milić dolazi na gradilište, i to nekoliko minuta pošto su njegovi prijatelji Lazar Hopl i Goran Knežević zvani Top provalili ulazna vrata objekta.

Gajović je detaljno svedočio i o ozbiljnim pretnjama koje je dobijao, ali MUP već danima ćuti. Osim ministru Nebojši Stefanoviću, pitanja smo poslali i direktoru policije Miloradu Veljoviću, kao i samom Veselinu Miliću, ali ni oni do danas nisu odgovorili.

Između ostalog, ostali smo uskraćeni za odgovor da li je posle javno objavljenih optužbi Bojana Gajovića Sektor unutrašnje kontrole MUP započeo proveru navoda o načelniku beogradske policije.

(E. K.)