ZVEZDA VS PARTIZAN: Ko ima lepše čirlidersice?

Dado đilas, KK PARTIZAN
Mame uzdahe uživanje u Pioniru i Areni zagarantovano je čak i kad košarkaši dva beogradska kluba ne igraju dobro

Ko god ove sezone ode u Pionir ili Arenu na košarkašku utakmicu, garantovano će uživati. Čak i ako Zvezda ili Partizan ne igraju kako navijači žele, atraktivne čirlidersice dva kluba napraviće spektakl. Poslednji primer je meč crno-belih i Olimpije...

Dado đilas, Košarka 
Ovako đuskaju zvezdašice

KK PARTIZAN, Košarka 
Ovako đuskaju partizanovke


Tajm-aut. Ekipa je u lošoj seriji, pa je trener prinuđen da uzme minut odmora. Navijači su nervozni, ali brzo skreću misli s lošije igre košarkaša koje bodre. Razlog su - prelepe čirlidersice, koje su pravi ukras mečeva večiti rivala. Da je zaista tako, najbolje se videlo na meču Crvena zvezda - Fenerbahče. Na terenu se stvari nisu odvijale kako navijači žele, pa je na „plus 20“ za Turke nastao muk u Areni, koji je prekinuo jedan navijač gromoglasnom porukom.
- Tražili tajm-aut da bar vidimo nešto lepo večeras na terenu - komentarisao je jedan navijač Zvezde minut pauze u kojem bi se na terenu našle čirlidersice.

Fonet, Košarka 
Blistaju... Zvezdašice među četiri najbolje plesne grupe u Evropi

Saša Pavlić, Košarka 

Zvezdašice su se poslednjih nekoliko godina proslavile u Evroligi, gde su bile blizu i priznanju za najbolje u Evropi. Partizan takođe ima čime da se podiči. Čirlidersice Partizana članice su plesne grupe Dens plus, dok zvezdašice dolaze iz Red pešn flaja. Večiti rivali i večito pitanje na koje ne postoji pogrešan odgovor - ko ima lepše čirlidersice?