SLAVI 15 GODINA KARIJERE: Koncert Saše Matića u tri čina

Promo
Ovaj koncert sam prevashodno posvetio damama, kao i sve pesme, ali odlučio sam da publici priredim nešto što do sada nije imala prilike da vidi

Saša Matić uveliko se priprema za veliki beogradski koncert koji će održati 8. marta u Kombank areni i ujedno proslaviti 15 godina uspešne karijere.

Pevač, čije su pesme među najslušanijima na top-listama u poslednje dve godine, odlučio je da na Dan žena zapeva damama i iznenadi ih na poseban način.

- Ovaj koncert sam prevashodno posvetio damama, kao i sve pesme, ali odlučio sam da publici priredim nešto što do sada nije imala prilike da vidi. Ceo koncert podelili smo u tri dela, to jest čina. Počećemo s bržim ritmom i klupskom atmosferom, potom ćemo se prebaciti tamo gde je najbolji provod - u kafani i na kafanske hitove, a na kraju ćemo to začiniti emocijom, odnosno baladama - rekao je Saša i dodao da mu je 15 godina na estradi brzo proletelo.
- Iskreno, imam osećaj kao da sam juče izdao prvi album i da idemo dalje jer tek smo na početku - završava folker, za čiji nastup su karte već puštene u prodaju.

On će inače za doček Nove godine nastupiti u Budvi, gde su mesta mesecima unapred rezervisana.

(M. D.)