PODELILE JEDAN SENDVIČ: Goca i Zlata ostale gladne na snimanju Granda

Damir Devišagić
Božinovska i Petrovićeva posle dugog i napornog snimanja otišle na ručak, ali na kraju dobile samo jedan pileći sendvič, koji su zajedno pojele

U Srbiji i dalje traje ekonomska kriza, ove godine pretrpeli smo i izbegličku, a na „Grandovom“ snimanju izgleda vlada velika sendvič-kriza! Jedino je to logično objašnjenje zašto izgladnele pevačice dele jedan mali pileći sendvič usred studija najveće muzičke kuće u zemlji!

Goca Božinovska i Zlata Petrović najbolje su prijateljice i uvek su tu jedna za drugu. Nakon dugog snimanja šou-programa i stajanja pošteno su ogladnele, pa su sele iza scene i poručile sendviče. Ali na njihovo razočaranje ostao je samo jedan. Izgleda da je Saša Popović zabrljao kad je poručivao hranu za pevače, ili ga je zeznula Lepa Brena, koja voli da uštedi kad god može. Uglavnom, Zlata se nekako dočepala tog poslednjeg sendviča, a Goca je štrpkala komad po komad od drugarice. Toliko su bile gladne da im nije smetao ni Miloš Bojanić, koji ih je stalno nešto zapitkivao i prekidao u žvakanju. Pevačice su smazale sendvič dok si reko piksla. I to piksla puna pikavaca ispred njih na stolu.
Damir Devišagić 


(M. C.)