SVEDOČENJE PROSTITUTKI O KLIJENTIMA: Ovi bankari su zaslužili da ih drogiramo i opljačkamo!

Shuterstock
Četiri prostitutke optužene su da su planirale drogiranje i pljačkanje bogatih klijenata, za koje one tvrde da su sve zaslužili

Bogati bankari sa Volstrita zaslužili su sve što ih je snašlo kad ih je prevarila grupa striptizeta, tvrdi jedna od seksualnih radnica uključenih u slučaj.

Naime, lopovi iz "Scores" striptiz kluba posebno su ciljali na bogate muškarce koji su obično bili oženjeni, a koji su zaslužili biti drogirani i pokradeni, kaže bivša plesačica, danas optužena za prevaru i zaveru - Roselin Keo.

Keo i Samanta Barbaš - navodna genijalka iza celog slučaja - uzele bi "na pik" klijente koji bi loše postupali s njima, te bi im se na ovaj način svetile.

"Mislim da smo zato postale nezasite, zato što smo bile pod konstantnim stresom. Ti ljudi bi nam totalno dizali živce i samo zbog toga bismo odlučile da im potrošimo sve s kreditne kartice, kao kaznu. Sve bismo im uzele, samo zato što su bili iritantni", objasnila je Keo.

Osvetoljubive striptizete bi lekarima i direktorima sa Volstrita u piće je ubacile MDMA i ketamin, nakon čega bi se ovi onesvestili.

"To zvuči kao da smo uradile nešto strašno, ali nama je to bila normalna stvar", kaže Keo.

Kad bi muškarci nazvali klub kako bi se požalili zbog računa na kreditnoj kartici (jednome je račun iznosio 135.000 dolara), Barbaš bi ih šarmirala.

"Bio si tako srećan. Zar se ne sećaš? Svima si davao velike napojnice", reči su pomoću kojih bi muškarce navela da zaborave na dizanje žalbi.

Uz to, mnogi nisu želeli zvati policiju iz straha da im supruge ne saznaju šta su činili. Striptizete nisu osećale nikakvu grižu savesti zato što su varale klijente, budući da su potonji bili "sirovi i imali su isto takve sekusalne zahteve", objašnjava Keo i dodaje:

"Ima nešto posebno zadovoljavajuće u tome kad muškarca koji misli da ste smeće natjerate da potroši svoje vreme i novce na vas. Na kraju biste pomislili: "Ko sad nema samopoštovanja, ha, je*aču?!'".

Ali njihov sistem prevara je razotkriven prošle godine kad je lekar Zijad Jounan iz Nju Džersija objavio da je drogiran i da mu je u tom stanju naplaćen račun od 135.000 dolara u "Scoresu". Istraga je potvrdila da je govorio istinu, piše Njujork Post.

Barbaš i još tri prostitutke potvrdile su da su počinile zločine za koje su optužene, a suđenje još traje.

(Express.hr)