IZA ZATVORENIH VRATA NAJELITNIJIH ORGIJA: Samo mačkice smeju da krše pravila

Profimedia

U subotu uveče na Menhetnu je startovala nova “sezona” najelitnijih njujorških orgija.

Ulaznice koštaju 100 dolara za ženu i 250 dolara za par, ali upravo su žene one koje vode glavnu reč u ovoj zabavi pod maskama.

Seks parti kojim dominiraju “Killing Kittens” pokrenula je Ema Sajl koja voli da se pohvali svojim poznanstvom s Kejt Midlton, budući da je čitava “mreža seksualne elite” pokrenuta u Londonu.

Pravila su jednostavna: svi učesnici nose maske, žene su glavne, a muškarci smeju da uđu samo ako ih pozove žena. Osim toga, muškarci nikada ne smeu prvi da priđu ženi, “ne znači ne” i samo “mačkice” smeju da krše pravila.

U potpunosti je zabranjeno i korištenje mobilnih, a kondomi su ponuđeni gostima u povećim činijama na svakom koraku.

Ipak, iako je u pitanju elitna zabava, čini se da ovakve orgije ipak ne pašu slavnima – na njujorškoj “premijeri” nije se našlo nijedno poznato lice, a novinari koji su uspeli neopaženo da se uvuku na zabavu pišu da su i “mačkice” i njihovi partneri bili sve samo ne nalik na supermodele.

“Skoro sam se spotakla o čoveka koji je oralno zadovoljavao partnerku, a za par minuta oko mene su se svi seksali, na sve moguće načine. Zapravo, sve osim seksa između muškaraca – oni su ovde bili samo kako bi zadovoljili žene”, opisala je novinarka svoje iskustvo sa zabave.

Profimedia 
Foto Profimedia

(Daily beast)