MUŠKARAC (32) DOŽIVEO ŠOK: Pukao mu penis usred seksa, do bolnice skroz pocrneo

Profimedia

Muškarac (32) iz Indije doživeo je najgore trenutke u životu i to usred seksa.

Trenuci koji su trebali biti savršeno ugodni, pretvorili su se u nepodnišljivo bolne i zastrašujuće. Tokom vrlo žestokog seksa čuo je zvuk lomljenja i osetio stravičnu bol u međunožju. Potekla je i krv. Panično je odjurio u bolnicu u New Delhiju, a do dolaska pred lekare penis mu je potpuno pocrneo i bio nagnut na jednu stranu.

Lekari su najpre napravili ultrazvuk i zaključili kako mu je genitalija na neki način slomljena.

Naime, penis nema kost koja bi mogla pući, ali ima sunđerasti sloj koji se može nagnječiti ili pokidati. Inače, upravo zahvaljujući tom sloju dolazi do erekcije jer kod uzbuđenja velika količina krvi dolazi u penis i on nabubri.

Profimedia 

Kod ovog nesretnika bila je pokidana desna strana tog sloja, penis je bio natečen i pun krvi. Višak krvi su ispustili tokom operacije i polako se sve vratilo u normalu.

Stručnjaci kažu da se, osim tokom žustrog seksa, lom penisa može dogoditi i kod masturbiranja. Ponekad se muškarci potpuno oporave i nemaju nikakvih posledica, ali može se dogoditi i da dođe do erektilne disfunkcije jer je tkivo unutar genitalija ostalo oštećeno i krve ne prolazi normalno.

Profimedia 

Od 1924. godine u svetu je zabeleženo oko 1600 ovakvih slučajeva. Polovina njih dogodila se tokom seksa, a najrizičnija poza pokazala je ona kad je žena na muškarcu - bila je odgovorna za oko 50 odsto takvih povreda. Nešto manje opasan je takozvani "doggy style" položaj, odnosno kad je žena na kolenima i rukama, a muškarac iza nje - ta poza kriva je za 29 odsto lomova. Najsigurniji je misionarski položaj u kojima je povreda penisa najmanje, piše DailyMail.