Elitna lokacija Irac Li, glavni kuvar u „Ekviti“, otkriva kako je biti Đokovićev radnik i podseća da se na meniju nalaze isključivo zdrava hrana i voćni sokovi
Šef kuhinje u restoranu „Ekvita“ Novaka Đokovića u Monte Karlu biće Irac, kratkog i jasnog imena - Li.
Uskoro će prvi posetioci probati zdrave obroke koje Li priprema sa svojim kolegama, a ekipa Kurira ga je slučajno srela i u neobaveznom razgovoru saznala da je vlasnik restorana omiljen među zaposlenima.
Kakav je Novak, da li ga poznajete?
- Naravno, poznajem ga. Pa, radim u njegovom restoranu. On je fenomenalan čovek. Čekamo ga s trofejom da zajedno proslavimo pobedu na Rolan Garosu. Novak osvaja sve grend slemove i Olimpijske igre - rekao je šef kuhinje restorana „Ekvita“ dan pred Novakovo finale u Parizu s Endijem Marijem.
Spremate samo zdravu hranu?
- Isključivo zdravu hranu.
Uskoro će prvi posetioci probati zdrave obroke koje Li priprema sa svojim kolegama, a ekipa Kurira ga je slučajno srela i u neobaveznom razgovoru saznala da je vlasnik restorana omiljen među zaposlenima.
Kakav je Novak, da li ga poznajete?
- Naravno, poznajem ga. Pa, radim u njegovom restoranu. On je fenomenalan čovek. Čekamo ga s trofejom da zajedno proslavimo pobedu na Rolan Garosu. Novak osvaja sve grend slemove i Olimpijske igre - rekao je šef kuhinje restorana „Ekvita“ dan pred Novakovo finale u Parizu s Endijem Marijem.
Spremate samo zdravu hranu?
- Isključivo zdravu hranu.
Dado Đilas
Da li ste bili u Srbiji?
- Nisam još, ali velike su šanse da uskoro svratim, jer sam u restoranu upoznao mnogo Srba.
Da li znate da se u Srbiji jede previše mesa u svim obrocima?
- I ja ga jedem, mislim da se to vidi po mom stomaku. Obožavam ono vaše... Belo, liči na sir, a ima drugačiji ukus.
Kajmak?
- E, to! Nedavno smo ga dobili ovde u restoranu. Donose prijatelji iz Srbije. Bilo je jedno tri kilograma, ali nestalo je u roku od sedam dana. Čini mi se da sam ga sam pojeo.
Pripreme za otvaranje restorana su u toku, a Li nam je ljubazno objasnio da posao čeka i da razgovor možemo nastaviti jednog dana kad dođe u Srbiju.
- Nisam još, ali velike su šanse da uskoro svratim, jer sam u restoranu upoznao mnogo Srba.
Da li znate da se u Srbiji jede previše mesa u svim obrocima?
- I ja ga jedem, mislim da se to vidi po mom stomaku. Obožavam ono vaše... Belo, liči na sir, a ima drugačiji ukus.
Kajmak?
- E, to! Nedavno smo ga dobili ovde u restoranu. Donose prijatelji iz Srbije. Bilo je jedno tri kilograma, ali nestalo je u roku od sedam dana. Čini mi se da sam ga sam pojeo.
Pripreme za otvaranje restorana su u toku, a Li nam je ljubazno objasnio da posao čeka i da razgovor možemo nastaviti jednog dana kad dođe u Srbiju.
Dado Đilas