Sve što vam treba jeste očišćena lubenica, bez kore i semenki i papir za pečenje
Ako niste, isprobajte što pre, jer ovo je zaista genijalna ideja, piše Stil.
Kad nemate kvasac ili prašak za pecivo: Sjajna zamena koju sigurno imate u kuhinji!
Sve što vam treba jeste očišćena lubenica, bez kore i semenki i papir za pečenje.
Lubenicu isecite na kockice i poređajte na papir za pečenje. Po ukusu možete da ih pospete šećerom ili listićima nane.
Stavite u zamrzivač da odstoji nekoliko sati, najbolje preko noći.
Kad su se kockice zaledile, prepakujte ih u plastičnu kesicu ili kutiju za odlaganje hrane i čuvajte u zamrzivaču.
Možete da koristite i posudu za led, samo u tom slučaju ispasirajte meso lubenice i sipajte u kalupe.
Pročitajte još na portalu Stil:
Fatalni potez: Greška zbog koje još teže podnosite vrućinu!
Tajni sastojak, zlatni savet: Zbog ovoga će vam testo svaki put narasti kao ludo!
Domaći sok od višanja bez konzervansa: Ukus detinjstva u jednoj čaši! (RECEPT)
Celulit i salo za 7 dana postaju prošlost: Koktel koji topi stomak i butine! (RECEPT)
Glumica raspametila žene: Za ovim kupaćim su poludele i mršave i punije dame! (FOTO)