OVO PRAVITE VEČERAS, A JEDETE SUTRA: Ovo je puding koji u slast jedu Nole i Jelena
Novak i Jelena Đoković vodi računa o zdravoj ishrani i koriste namirnice koje ne sadrže gluten, šećere, previše masti.
Njihov omiljeni puding je pudng od čia semenki, koji se veoma lako pravi. Ovaj recept ne sadrži ni šećer ni brašno ni skrob. Sve što treba da uradite jeste da pomešate sastojke i ostavite ih da odstoje preko noći! Čia semenke će tokom noći da se napiju mleka i da otpuste tečnost tako da ćete zaista dobiti nešto što liči na puding.
Potrebno je:
1/4 šolje organskih čia semenki
1 šolja kokosovog ili bademovog mleka
1/2 kašike organskog meda ili zame da se uzme stevija
Priprema:
Sve sastojke pomešajte i ostavite da puding odstoji preko noći u frižideru. Možete da dodate i mleveno laneno seme, suncokret, bademe, gođi bobice ili neko voće po želji.
Novak voli da čia puding jede uz bananu, a mi vam predlažemo da eskperimetišete sa drugim voćem - breskve, kajsije, jagode...
najzdravijahrana