Tiramisu s cimetom

Sastojci

♦ 800 g piškota (dve velike kutije)
♦ 4 dl kapućina od vanile
♦ 1 dl slatke pavlake
♦ 4 dl kisele pavlake
♦ 250 g šećera u prahu
♦ 3 kašike kakaoa
♦ 2-3 kašike cimeta

Priprema
Skuvati kapućino i kad se ohladi, sipati ga u sud u koji ćete najlakše umakati piškote.
Umutiti slatku pavlaku, po želji dodati šećer u prahu i kiselu pavlaku, te smesu lagano izmešati žicom (ne previše, kako bi ostala vazdušasta). Dodati i jednu kašiku cimeta.

Složiti red piškota, prethodno umočenih i kapućino. Preko toga premazati polovinu fila, poravnati, pa na to poslagati drugi red namočenih piškota. Ostatkom fila kolač premazati odozgo i okolo i posuti ga kakaom pomešanim s cimetom.