Bastijan uz rakiju od koprive pevao našoj teniserki na uvce svetski hit Džoa Kokera: „You Are So Beautiful“. Mladi par dočekao zoru na zakupljenom splavu
Jednodnevni boravak Ane i Švajnija u Beogradu začinjen je odlaskom u elitni prestoničkom restoranu na Savi.
Kurir vam donosi ekskluzivne detalje sa lica mesta!
- Od 23 časa pa sve do jedan sat iza ponoći ostali su u restoranu. Zamolili su da u tom delu restorana budu sami, što im je omogućeno - počinje priču naš izvor blizak slavnom paru.
Kurir vam donosi ekskluzivne detalje sa lica mesta!
- Od 23 časa pa sve do jedan sat iza ponoći ostali su u restoranu. Zamolili su da u tom delu restorana budu sami, što im je omogućeno - počinje priču naš izvor blizak slavnom paru.
Profimedia
Srpski specijaliteti
Zanimljivo, sa Ivanovićima je na splav stigao i muzičar s gitarom.
- Svirao im je popularne strane hitove, ali i domaće pesme koje vole i Ana i Švajni. Jedna od pesma na repertoaru bila je „You Are So Beautiful“ (Prelepa si noćas) od Džoa Kokera. Atmosfera je bila sjajna, svi su uživali i uglas pevali. Eto, zanimljivo je da je čak i Švajni pevao neke srpske pesme.
Jelovnik restorana na Savi nudi mnogo mogućnosti, ali su slavni gosti izabrali autentičnu srpsku hranu.
- Prvo su naručili tradicionalno srpsko predjelo. Posle toga su prešli na prasetinu i jagnjetinu, kao i na specijalitet od ćuretine. Za desert su odabrali baka Darin kolač, koji Nemac obožava, jer ga je uzeo i prošli put kada je bio u tom restoranu. Pilo se i vrhunsko domaće i strano vino, ali i rakije.
Švajni ne može da odoli srpskoj kuhinji, ali i nekim našim pićima.
Zanimljivo, sa Ivanovićima je na splav stigao i muzičar s gitarom.
- Svirao im je popularne strane hitove, ali i domaće pesme koje vole i Ana i Švajni. Jedna od pesma na repertoaru bila je „You Are So Beautiful“ (Prelepa si noćas) od Džoa Kokera. Atmosfera je bila sjajna, svi su uživali i uglas pevali. Eto, zanimljivo je da je čak i Švajni pevao neke srpske pesme.
Jelovnik restorana na Savi nudi mnogo mogućnosti, ali su slavni gosti izabrali autentičnu srpsku hranu.
- Prvo su naručili tradicionalno srpsko predjelo. Posle toga su prešli na prasetinu i jagnjetinu, kao i na specijalitet od ćuretine. Za desert su odabrali baka Darin kolač, koji Nemac obožava, jer ga je uzeo i prošli put kada je bio u tom restoranu. Pilo se i vrhunsko domaće i strano vino, ali i rakije.
Švajni ne može da odoli srpskoj kuhinji, ali i nekim našim pićima.
Profimedia
Zetu se dopala rakija
- Ovoga puta probao je rakiju od koprive. A koliko mu se svidela, najbolje se vidi iz toga što je naručio posle još jednu.
Kompletan račun platili su Anini roditelji.
- Oni su bili organizatori odlaska u restoran, pa su i regulisali račun za 11 osoba, koliko ih je bilo. Bili su galantni kao i uvek - zaključuje naš sagovornik.