Doktorka se proslavila kao elitna prostitutka

Ne znam s koliko sam muškaraca spavala, bilo ih je stvarno mnogo i prestala sam da ih brojim, priznala je Bruk, koja je, kada je otkriven njen identitet, radila istraživanje o zdravlju dece

Doktorka Bruk Magnanti (36) slavu je stekla radeći kao elitna prostitutka.

"Prodavati seksualne usluge nije pogrešno, ali manipulisati nečijim osećajima zbog novca jeste", poručuje u svojoj knjizi "The Sex Myth: Why everything we're told is wrong" doktorka.

Pohađala je privatnu katoličku školu, a od ranog detinjstva pokazivala je interes za nauku. "U 16 godina imala sam i prvi seksualni odnos, a mislim da bih sebe mogla opisati kao generalno promiskuitetnu osobu", priznala je.

O svome iskustvu londonske prodavačice ljubavi godina je pisala pod pseudonimom Belle de Jour blog, a Gardijan je njen blog 2003. proglasio najboljim britanskim. Dok su tada mediji pisali da iza pseudonima stoji muškarac, ona je 2009. otkrila svoj identitet i nastala je prava senzacija kada se saznalo da je reč o doktorki forenzičke patologije koja radi na Univerzitetu Bristol.

Kontroverzna naučnica nastavila je da se bavi svojom omiljenom tematikom, seksom, o čemu je objavila dve knjige, "Sexonomics" i "The Sex Myth".