ZAMENIO CECINU ĆERKU: Kostadin našao Anastasijinu kopiju!

Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Terzić se viđa s modelom Anastazijom Čović, koju je prvo startovao preko društvenih mreža, a potom su se upoznali u jednom klubu. Već mesec dana su u neobaveznoj vezi

Kostadin Terzić našao je novu devojku kako bi lakše preboleo Cecinu ćerku Anastasiju Ražnatović, koju je nedavno pokušao da vrati.

Kako Kurir saznaje, reč je o manekenki Anastaziji Čović, s kojom se sin bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije Zvezdana Terzića viđa mesec dana.

Sevale varnice

Ne samo što je Kostadin našao devojku sličnog imena kao njegova najveća ljubav već je Anastazija jedna od manekenki koje su nosile bunde brenda čije je Anastasija Ražnatović zaštitno lice! Dok je Anastazija sa Z šetala pistom, Anastasija sa S sedela je u prvom redu i gledala! Anastazija je tada već bila u šemi s njenim bivšim dečkom.
- Terzić i Čovićeva zvanično su se upoznali u jednom noćnom klubu, ali su se pre toga dopisivali na Instagramu, onako neobavezno. Međutim, tek kada su se sreli oči u oči, počele su da sevaju varnice - otkriva jedan Terzićev drug.

Super izgleda

Kostadin je to veče zacrtao da će biti sa Anastazijom i dugo mu je trebalo da je smuva.
- On je s drugarima komentarisao da Čovićeva odlično izgleda uživo. Manekenki se dopalo to što se baš trudio da je osvoji, pa je pre mesec dana odlučila da se upusti u vezu s njim. To veče su izašli u klub, pali su i poljupci i od tada su zajedno - kaže naš izvor.

Bahat
IZBACILI GA IZ KLUBA ZBOG TASE

Prema našim saznanjima, sina Zvezdana Terzića je iste noći kada je startovao Anastasiju Tasu Ražnatović (o čemu je Kurir pisao u utorak) obezbeđenje izbacilo iz kluba na Terazijama zbog bahatog ponašanja. Od subote mu je na tom mestu zabranjen ulaz upravo zbog Cecine ćerke.
- Terzić je malo popio i počeo da pravi probleme. Baš je bio bahat i bezobrazan, videlo se da opasno smara Anastasiju i da njoj to ne prija. Momci iz obezbeđenja su mu prišli i opomenuli ga, a potom su ga zamolili da napusti lokal i da se više ne pojavljuje tu do daljeg - kaže naš izvor.