ISTRAGA: Devojčica (15) izmislila otmicu zbog ujaka makroa?!

Adria Media TV

N. Đ. najpre ispričala da su je nepoznati muškarci kidnapovali, sumnja se da je sve slagala zbog rođaka koji ju je podvodio

BEOGRAD - Policija je podnela krivične prijave protiv dvoje maloletnika iz Lazarevca, N. Đ. (15) i njenog godinu dana mlađeg brata N. Đ. zbog sumnje da su lažno prijavili da su oteti.

Kako saznajemo, N. Đ. je izmislila da je kidnapovana i silovana zbog ujaka koji je, navodno, bio njen makro.

Devojčica je najpre prijavila policiji da su je otela dvojica nepoznatih muškaraca, a potom je njen mlađi brat poslao poruku babi u kojoj je molio da ga spasu jer je kidnapovan.

Terao je na prostituciju

Maloletnica je čak do detalja ispričala za Kurir da je bila oteta i da su je nepoznati muškarci silovali, a u sve to umešala je i svog ujaka.
- Sumnja se de je cela drama nastala upravo zbog njenog ujaka, koji ju je, navodno, terao na prostituciju - kaže naš izvor iz istrage.

Kako saznajemo, maloletnica je bila i u vanbračnoj vezi s jednim momkom u Alibunaru kod Vršca i nameravala je da se vrati kući da živi s babom koja joj je inače staratelj.

I brat slagao da je otet

- Ona živi u kući s ujakom i majkom. Kako bi se vratila kod babe sa rođenim bratom, izmislila je silovanje i navela brata da slaže da je kidnapovan jer više nije mogla da trpi ujaka makroa. Bratu je diktirala šta da priča ako misli da se vrati kod babe. Dečak se u tome nije snašao i priznao je sve - objasnio je izvor Kurira blizak istrazi.

Podsetimo, maloletnica je za Kurir ispričala da su je pre nedelju dana dvojica muškarca na silu ubacila u automobil, da su je tukla i seksualno zlostavljala.

Nakon iživljavanja ostavili su je u nesvesti kod Vatrogasnog doma u Lazarevcu, gde su je pronašli ujak i jedan policajac. Nekoliko dana kasnije njena porodica prijavila je nestanak njenog godinu dana mlađeg brata.

J. R.