Veštačke grudi garant za bolji seks

Žene sa veštačkim grudima češće doživljavaju orgazam, a i libido im je snažniji

Kad je reč o ženskim grudima, većina muškaraca voli žene sa velikim grudima. Ne čudi zato što mnoge žene koje priroda nije obdarila posežu za silikonima. Kako pokazuje najnovije istraživanje, žene koje su povećale grudi uživaju u boljem seksu, piše Dejli mejl.

Oko 61 odsto žena koje su učestvovale u istraživanju koje je provela internet stranica RealSelf izjavilo je da češće imaju seks otkad su povećale grudi, dok oko 70 odsto izjavilo je kako im se seksualni život bolji otkako imaju silikonske grudi.

Istraživanje je pokazalo i da žene s veštačkim grudima češće doživljavale orgazam nego pre, a i libido im je bio snažniji.

"Nisu nas preterano iznenadili rezultati. Već sam pre uvideo da su žene nakon operacije grudi postale samouverenije, a to je povećalo njihovo zadovoljstvo u različitim životnim aspektima, pa tako i onom seksualnom" , izjavio je dr Endru Trusler, estetski hirurg i profesor na Univerzitetu u Teksasu.

Ovo istraživanje mnogi podržavaju, ali ima onih koji smatraju da iza istraživanja zapravo stoji lobi estetskih hirurga koji zagovara povećanje grudi.

Ranija istraživanja pokazala su da zadovoljstvo dolazi iz unutrašnjosti čoveka i njegovih verovanja i stavova, a ne iz veličine grudi.